Volvo Trucks presenteert zich in Hardenberg

Volvo Trucks presenteert zich in Hardenberg. Presentatie tijdens Transport Compleet.

(Gearchiveerd product.)

Volvo Trucks was vertegenwoordigd op Transport Compleet in Hardenberg van 18 tot en met 20 maart 2014. Op de Volvo-stand waren een FH Light Concept truck en een Volvo FMX te zien. Ook zijn diverse andere modellen aanwezig op de beurs, waaronder een FM Methaan-Diesel, een FE en een FL Easy Concept truck.

De Volvo FM 460 Methaan-Diesel betekent een stap voorwaarts op het gebied van zware trucks op vloeibaar gas in combinatie met diesel. Dit is veel milieuvriendelijker dan alleen rijden op diesen. Daarnaast blijven de positieve eigenschappen van de dieselmotor behouden zoals een hoge trekkracht bij lage toeren en een goed brandstofverbruik. In Nederland rijden nu 50 Volvo FM Methaan-Diesel trucks, voor verschillende soorten inzet, van supermarktdistributie, bloemenvervoer tot bulk- en tanktransport. Ook bij de LNG stations gaan de ontwikkelingen door. Op zo’n acht plaatsen kan in Nederland inmiddels LNG getankt worden. LNG24 organiseert tijdens de beurs trouwens LNG demodagen (14:00 tot 18:00 uur).

Volvo FL Easy Concept truck
De Volvo FL Easy Concept trucks beschikken over een opbouw met laadklep. De truck is comfortabel en veilig en heeft een eenvoudige instap, ergonomische stoel en een uitstekende zicht. Daarnaast is de truck uitgerust met Volvo’s automatisch schakelende versnellingsbak I-Sync.

De Volvo FL Easy Concept trucks kunnen geleverd worden met een compleet pakket diensten voor een probleemloze inzet. Van reparatie en onderhoud, financiering, verzekering tot een chauffeurstraining. De eigenaar hoeft alleen te laden en te rijden...

Volvo FMX
De dagelijkse werkomstandigheden voor chauffeurs van bouwtrucks stonden centraal tijdens het ontwikkelen van de Volvo FMX. Een vernieuwd interieur en een aantal innovaties maken het werk van de chauffeurs gemakkelijker en efficiënter.

Met een bodemvrijheid van 300 mm is de FMX geschikt voor alle terreinen. Aangezien de stabilisatorstang in het tandemstel is geplaatst, heeft het voertuig een goede stabiliteit. Tegelijkertijd bevinden er zich geen onbeschermde ophangingsonderdelen achter de laatste as van de truck. Het rijden met een zwaarbeladen FMX gaat moeiteloos dankzij een nieuwe technologie: Volvo Dynamic Steering. Een elektronisch aangestuurde elektromotor die op het stuurhuis is gemonteerd, is een technologische innovatie. De elektromotor, die samenwerkt met de hydraulische stuurbekrachtiging, wordt duizenden keren per seconde aangestuurd door de elektronische regeleenheid.

Dealers Nijwa Groep, Harbers Trucks, M.S. de Vries en Zonen en Paashuis Bedrijfswagens waren op de Volvo stand vertegenwoordigd.

 vergelijk dit product

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie / technische gegevens over deze Volvo Trucks.



(of gebruik het uitgebreide aanvraagformulier)

relevante links

sponsored links


technische specificaties *)
 Volvo Trucks presenteert zich in Hardenberg
Geen technische gegevens gevonden. Voeg informatie toe.
*) onder voorbehoud. Exacte specificaties kunt u opvragen bij de leverancier.


MAX Trailer MAX510

DAF XD 310E FT — elektrisch aangedreven distributie-trekker

Imbema Rhiwa Lisa2Alert

MAN TGM 19.250 4x2 BL truckchassis

Scania / Kenbri P280 Crewcab

SAF Holland FWAL-E aluminium koppelschotel

Aluvan FlexoVan

Volvo - Geesink FE 6x2 Electric / GPM4 Combi Split Achterlader

Vehicle Energy Consumption Calculation Tool (Vecto)

Nooteboom PXE dieplader EURO-86-13IFP (1 + 3 assen)

Edbro CS 17 Ultra

GS OI-170-2700 CK kippend containerchassis.

Robson Drive

D-Tec 45 ft containerchassis

Terberg YT 222 4x2

Groenewegen DRO 12-10-B Innercity enkelassige 7 m oplegger

Van Eck Pharma Aircargo trailer

Coxx X-Low XF 4.2-50 / 4.2-70

Krone Intermodale BDF-wissellaadbakken

Volvo FMX 460 10x4/6 kipper


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


ADVERTENTIES

DAF Trucks


available
available
Seminautic Truckmatras
Schmitz Cargobull
available
Renault Trucks
available

available
De Techograaf-specialist
available
B.W. Rijkers
available
Van Hunnik Bedrijfswagens
available
Motoc
available