of direct naar  
  Snel naar:
bestelauto's
carrosserieŽn
trekkers

Extern zoeken: logistiek.com
groothandel.net
pallets
verpakkingen.com
 
bedrijfsauto.com > nieuws >
Fotoverslag Carrosserie Vakdagen 2011 in Hardenberg (deel 1).

De Evenementenhal kan terugkijken op geslaagde Carrosserie Vakdagen. . Dinsdagavond verloor de beurs het nog van het voetbal (Nederland speelde tegen Hongarije) maar dat gaf veel ondernemers ook weer de gelegenheid om eens rustig rond te kijken en wat langer door te vragen over de eigenschappen van een product. Woensdag en donderdag is het wel druk. Primeurs zijn er volop, maar voor de introductie van nieuwe truck- en bestelwagenmodellen ontbreekt de ruimte — ook al wordt het aantal beurshallen iedere keer uitgebreid...

Kijk mee met onze rondgang.


— foto: Brede / hoge laadbak, opgebouwd op een Fiat Ducato-chassis door Carrosso uit Oldemarkt. Netto laadvermogen 1030 kg.


— foto: Iveco Stralis 6x2 met een Multilift haakarmsysteem. Met 450 pk zwaar gemotoriseerd.


— foto: Volkswagen Transporter chassis met dubbele cabine, door Brinks opgebouwd met een kleine kipperbak, voor de gemeente Almelo.


— foto: Ford Transit chassis met een Kress koelopbouw, en een Mitsubishi TDJ300D koelmotor. Mitsubishi wil graag een betere marktpositie in Nederland opbouwen en was dan ook nadrukkelijk aanwezig in Hardenberg.


— foto: Renault Premium 4x2 trekker met 284 kW / 330 pk EEV motor. Eigen gewicht 6645 kg. Renault laat zich graag zien met deze lichte, schone trekmachine.


— foto: Het nog onbekende Web Trailer stond dit jaar voor de tweede maal in Hardenberg. De stand in de Evenementenhal werd redelijk goed bezocht.


— foto: Isuzu is nieuw op de Carrosserie Vakdagen en pakte uit op een wat te krap bemeten stand. MAN-dealer Roordink heeft Isuzu als tweede merk en laat hier een kort N35.150 chassis zien, gvw 3,5 ton, met een koelopbouw van Heering.


— foto: Isuzu D-Max met een ladderlift, met een bereik van 24 meter hoogte en belastbaar tot 250 kg. Leuk voor verhuizers, bomendokters, schilders en gevelreinigers met B-rijbewijs.


— foto: Webasto toont een laadruimteverwarmer, de Plug & Heat KM23. Zoals de naam doet vermoeden, een snel aan te sluiten systeem voor het verwarmen van opleggers. Regelbare uitblaastemperatuur tot 70 graden, luchtverplaatsing is 1100 m3 per uur, opgenomen vermogen 328W (spaarstand 290W), gewicht van de unit 80 kg.


— foto: Wie zijn ogen goed de kost gaf, kon op de Beka-stand dit kleine plastic kastje vinden. Het is een verdeelkastje voor een handmatig bediend vetsmeersysteem. Via ťťn nippel kun je met een vetspuit alle smeerpunten bedienen. Een goedkoop alternatief voor een centrale smeerinrichting.


— foto: Brigade Electronics heeft een achteruitrij-verklikker die PIEK-gecertificeerd is. Hij geeft geen piep maar een ruisgeluid, en het aantal decibels is afhankelijk van het omgevingsgeluid. Een fluisteraar dus.


— fotoserie: Sesam laat zien dat je een schuifdak uitstekend kunt combineren met een bovenklep in het achterportaal. Deze achterklep is geheel geÔntegreerd in het schuifdak en schuift dus mee naar voren, om na het laden weer te sluiten.


— foto: Edscha DrySystem is een perfect afgewerkt systeem om water en ijs van het dak te verwijderen. Kleine luchtkamers overdwars tillen het dak iets op waardoor alles er zijdelings afloopt. Hier helemaal geÔntegreerd in een schuifdak. Leverbaar in het najaar van 2011.


— foto: Kraker Trailers is vaste klant op de Carrosserie Vakdagen. Deze walking floor trailers worden in heel Europa verkocht. Ze hebben tal van doordachte details zoals een uitschuifbaar trapje in het achterkader (zie inzet), pneumatische deurvergrendeling (erg handig bij losgestorte lading), een modulair beremmingssysteem, en een scharnierbare achterspatlap die ook dienst doet als bescherming voor de lampen tijdens het laden en lossen.


— foto: Aluminium profielen zijn verkrijgbaar in ontelbare varianten (hier de stand van Caralu).

Lees verder in Fotoverslag Carrosserie Vakdagen Hardenberg 2011 (deel 2) (30 maart 2011)

 • wilt u uw mening geven over dit onderwerp, of reageren op wat hier wordt geschreven? Mail ons uw commentaar.
 •  
  bedrijf / product / merk  Trimble
  Tachotime Manager


  Systeem waarmee een kan of de ... > Meer

  Iveco
  Stralis AS 260S48 YFS-GV Low 6x2 chassis


  Laag 6x2 chassis van de Iveco ... > Meer

  Peugeot
  Boxer Chassiscabine L3 335 3,5t / 435 3,5t 88kW


  Modern en betrouwbaar Peugeot ... > Meer

  Volvo
  FE S 4x2V Low 177kW (206kW, 235kW)


  Volvo FE twee-assig 18-tons ... > Meer

  Isuzu
  NNR85L WB280 / WB340


  3,5 tons normaalspoor van van ... > Meer

  Volvo
  FH 480 4x2T Luchtvering


  Twee-assige trekker van het ... > Meer

  PE
  PE250TS omvormer


  Boord-omvormer van de PE. 24V ... > Meer

  Bott-Vario
  Inbouwplatform voor stationwagons


  Bott-Vario levert voor van in ... > Meer

  Gemeente Eindhoven
  registratie van grondtransport met app


  De gemeente Eindhoven gaat an ... > Meer

  Trimble
  Service Time Manager


  De Service Time Manager is ... > Meer

  Volvo
  FE280 4x2 Low


  Volvo FE twee-assig 18- tot / ... > Meer

  Groenewegen - Heiwo - Carrier
  RO-16-27 2 PC koeloplegger


  Drie-assige koeloplegger van ... > Meer


  Waarom meedoen?
  Info for foreign merchants.


  Meld u aan voor de nieuwsbrief.
  Nieuws te melden? Stuur uw bijdrage naar Redactie bedrijfsauto.com
  Postbus 441
  9700 AK  Groningen
  info@bedrijfsauto.com
  © 1998-nu Corneliszoon