of direct naar  
  Snel naar:
bestelauto's
carrosserieŽn
trekkers

Extern zoeken: logistiek.com
groothandel.net
pallets
verpakkingen.com
 
bedrijfsauto.com > nieuws >
(ingezonden mededeling)

Op 28 en 29 mei Open Dagen bij Burgers Carrosserie in Aalsmeer.

Onder het motto 'Alle Burgers verzamelen' organiseert full service carrosseriebedrijf Burgers in Aalsmeer op vrijdag 28 (14.00 tot 21.00 uur) en zaterdag 29 mei (11.00 tot 17.00 uur) Open Dagen. Dagen waarop iedereen van harte is uitgenodigd om kennis te nemen van de grote diversiteit aan producten en services die het bedrijf te bieden heeft. Om dit te illustreren zullen de deuren wagenwijd openstaan om een ieder een blik in het vernieuwde pand te gunnen. Vele relaties tonen hun nieuwste materieel, waardoor er een goed beeld ontstaat van de vele ontwikkelingen uit de afgelopen periode.

Als primeur toont Burgers een luchtvrachtoplegger met plaats voor zes in plaats van de normale vier vliegtuigpallets.

De aanmelding voor deze dag kan via mail van het carrosseriebedrijf en wordt zeer op prijs gesteld.


— foto: Koelcombinatie met motorwagen en middenas-aanhangwagen.

Ondanks de zware economische situatie in de afgelopen jaren, investeerde Burgers veel tijd en geld in de ontwikkeling van producten, services en het bedrijf. De werkplaats onderging een volledige metamorfose om op die manier de routing en werkomgeving nog verder te verbeteren. Op basis van vragen uit de markt werden in eigen beheer meerdere nieuwe vervoersconcepten ontwikkeld. Een deel daarvan is gebaseerd op het LZV-principe en vind inmiddels in diverse vormen zijn weg naar de vervoersmarkt. Maar Burgers Carrosserie levert ook opleggers aan auto- en motorsportteams die multifunctioneel inzetbaar zijn. Deels als vervoerder van de racemachines, maar ook met een separaat luxe ingericht gedeelte met een woon- en zitgedeelte waar rijders en teamleden zich terug kunnen trekken.


— foto: Dubbeldeks oplegger van Action Sports.

Dubbeldecks-opleggers mogen zich eveneens in een toenemende belangstelling verheugen en Burgers Carrosserie biedt op dit gebied meerdere opties, die uiteraard ook getoond zullen worden op deze Open Dagen. Van oorsprong heeft het sinds 1925 bestaande familiebedrijf een sterke binding met de vervoerders van bloemen en planten. Het spreekt dan ook voor zich dat vanuit deze sector meerdere modellen tentoongesteld zullen worden. Weer een hele andere sector is die van de verhuizers. Ook op dit gebied ontwikkelt en bouwt Burgers maatwerkoplossingen voor motorwagens, aanhangers en opleggers.


— foto: Burgers bouwt ook opleggers voor auto- en motorsportteams.

Burgers heeft zich in de afgelopen meer dan 85 jaar ontwikkeld tot een totaalaanbieder op het gebied van carrosserieŽn. Gebaseerd op de klantenwens wordt via het CAD tekenprogramma op de computer een concept voor de opbouw ontwikkeld, die na goedkeuring van de klant direct in productie genomen kan worden. Daarbij verzorgt het Aalsmeerse bedrijf alle benodigde handelingen. Naast het geschikt maken van het chassis behoort daarbij de volledige bouw van de carrosserie, inclusief het aanbrengen van een laadklep en/of koel-verwarmingsinstallatie. Het spuitwerk, de benodigde elektrische installaties en de volledige afbouw doet men allemaal in eigen huis. Tot slot verzorgt men de keuring en aflevering. Hiermee heeft de klant altijd maar een aanspreekpunt voor de volledige carrosserie en kan vervolgens vertrouwen op de 24 uur/7 dagen serviceverlening van Burgers Carrosserie. Een all round carrosseriebedrijf dat is aangesloten bij de Focwa.

Al deze aspecten zullen tijdens de Open Dagen uiteraard uitgebreid belicht worden en vandaar dat directie en personeel van Burgers Carrosserie iedereen graag welkom heten op 28 en 29 mei. Adresgegevens van Burgers vindt u op ons profiel.

(11 mei 2010)Wilt u ook uw eigen tekst plaatsen op bedrijfsauto.com? Dat is mogelijk. Neem even contact op met de redactie, tel. 059 5769011 of mail.

 
bedrijf / product / merkKnapen Trailers
K-100 Waste


Schuifvloertrailer ontworpen ... > Meer

Astrata
VanLinc: wagenparkbeheer voor bestelwagens


Real-time informatie over en ... > Meer

Mercedes-Benz
Sprinter Chassiscabine WB325 65kW (80kW) 2,8t / 3,0t / 3,3t / 3,5t


Kort Sprinter chassis. deze ... > Meer

Van der Peet
Kolibri Bandlosser


Lichtgewicht drie-assige voor ... > Meer

DAF
FA CF75.360


Twee-assig bakwagenchassis de ... > Meer

Scania
P310 6x2*4 CNG


Scania drie-assig chassis met ... > Meer

Talson
Distri Mega Trailer


Gesloten trailer van het van ... > Meer

DAF
FAN CF290


DAF CF vrachtautochassis als ... > Meer

Scania
G410 8x2*6


Vrachtautochassis met met een ... > Meer

Fiat
Ducato Maxi Cabine Aandrijving L1 4,0t 110kW


Dit is een ook wel genoemd of ... > Meer

DAF
FTT CF480 6x4 trekker met dagcabine


DAF CF trekker met twee en in ... > Meer

Leasys
Be Free Pro nieuwe lease-activiteit van FCA in Nederland


De leaseproducten van Leasys, ... > Meer


Waarom meedoen?
Info for foreign merchants.


Meld u aan voor de nieuwsbrief.
Nieuws te melden? Stuur uw bijdrage naar Redactie bedrijfsauto.com
Postbus 441
9700 AK  Groningen
info@bedrijfsauto.com
© 1998-nu Corneliszoon