of direct naar  
  Snel naar:
bestelauto's
carrosserieŽn
trekkers

Extern zoeken: logistiek.com
groothandel.net
pallets
verpakkingen.com
 
bedrijfsauto.com > nieuws >
Eindelijk: alle merken en modellen bedrijfsvoertuigen op een rijtje.

Corneliszoon, eigenaar van onder andere logistiek.com, verpakkingen.com en bedrijfsauto.com, rondt dezer dagen een omvangrijk vernieuwingsprogramma van logistieke websites af. Volgende week vindt op de VILO Relatiedagen de introductie plaats van het geheel vernieuwde bedrijfsauto.com. Deze website — die overigens nu al in zijn nieuwe gedaante online is — geeft een complete inventarisatie van wat er op het gebied van transportmaterieel te koop (en te huur) is.

Bedrijfsauto.com is rond 2000 geÔntroduceerd als "wie levert wat" gids op het gebied van transportmaterieel. Hoewel de website feitelijk nooit concurrentie heeft ondervonden, was uitgever Kars Jol al enige tijd bezig om de bakens te verzetten. "We wilden ons publiek met een nog grotere precisie informeren wat er op de markt is", aldus Jol, "tot op het niveau van afzonderlijke producten. Gebruikers worden steeds veeleisender en verwachten exacte informatie."

Opvallend aan de vernieuwde marktplaats is de aanwezigheid van merken en productlijnen. "Zo kun je precies zien welke modellijnen Volvo, DAF, Mercedes-Benz en honderden andere merken in hun leveringsprogramma hebben, welke producten daaronder vallen en wie ze verkopen." Daarnaast zijn de diverse merken en modellen vindbaar via de rubrieken en via het zoeken op trefwoord.

De verkoop van bedrijfsvoertuigen stond de afgelopen zes maanden een laag pitje. Maar bij de electronische uitgeverij is het juist drukker dan normaal. "Bedrijven doen weer moeite om hun product onder de aandacht te brengen. Verkopen wordt weer een kunst, en reclame maken is weer hard nodig. Wij hebben hier nog geen minuut stil gezeten, en zelfs in de kerstvakantie bleven er telefoontjes binnenkomen", aldus Jol van Corneliszoon.

Aan de nieuwe website is drie jaar van ontwerpen, programmeren, inventariseren en testen voorafgegaan. Is dat niet wat lang? "Oorspronkelijk hadden we de introductie een jaar eerder gepland, maar gaandeweg het project hebben we de eisen opgeschroefd. Gezien het resultaat, ben ik daar blij om. Overigens: de komende jaren wordt er nog veel meer informatie aan de website toegevoegd. De deelnemers spelen daarbij een actieve rol."

De officiŽle lancering vindt plaats in Hardenberg, op de VILO die wordt gehouden van 13 tot en met 15 januari. Wie de VILO wil bezoeken kan via deze link een gratis toegangskaart aanvragen.
(6 januari 2009)
 
bedrijf / product / merkVeel belangstelling voor 410 pk
LNG motor van Scania


In Europa heeft al een groot ... > Meer

Renault Trucks
D-Access Narrow-Track 6x2


Smalspoorchassis met Zeer als ... > Meer

proTANKtionģ
Standaard


Onze proTANKtionģ voorkomt uw ... > Meer

Volkswagen - Aluvan
Crafter Alu Box WB433 120kW 5,0t


Volkswagen Crafter met ruim 5 ... > Meer

MAN
TGX 18.400 4x2 BLS trekker


Twee-assige trekker met 10,5 ... > Meer

Bott Vario
Stellingen met laden


Stellingensysteem met laden, ... > Meer

Bawer
V66 / V67 Palletkist


Imbema Rhiwa levert deze van ... > Meer

DAF - HIAB
FA LF55.180 12t 135kW - XS 099 E2


Twaalftons uitvoering van de ... > Meer

KŲgel
Tipper Trailer 3 axle


Kipper-oplegger met drie en 5 ... > Meer

Ford
Transit Connect 200 L1 Duratorq TDCI 55kW / 70kW / 85kW


Nieuwe Ford Transit Connect ... > Meer

Ringfeder
K6


Sleepkoppeling (tow coupling) ... > Meer

Scattolini laadbakken
Bisonģ 3-zijdige kipper en Kangarooģ vaste laadbak


Vanaf heden is TTd de trotse ... > Meer


Waarom meedoen?
Info for foreign merchants.


Meld u aan voor de nieuwsbrief.
Nieuws te melden? Stuur uw bijdrage naar Redactie bedrijfsauto.com
Postbus 441
9700 AK  Groningen
info@bedrijfsauto.com
© 1998-nu Corneliszoon