home > nieuws >
     
Gemeente Voorschoten vervangt voorladers door zijladers.

DAF-dealer Bloms Automobielbedrijven heeft deze week twee nieuwe DAF FAN CF75.250 met een HN zijladeropbouw afgeleverd bij de gemeente Voorschoten. De sleutels werden overhandigd door verkoper Anton van der Niet van Blom, aan de heren René Zonneveld en Hans Hoiting, beide chauffeur-belader bij de gemeente Voorschoten.


—foto: Van der Niet (Blom) reikt de sleutels van de combinaties uit aan Zonneveld en Hoiting (gemeente Voorschoten).

De DAF FAN CF75.250 is een 6x2 chassis met een gestuurde, niet-aangedreven enkellucht sleepas. De twee gestuurde assen zorgen voor een korte draaicirkel, daarom is dit chassis geliefd bij reinigingsdiensten, bouwondernemingen, enzovoorts. De aandrijving bestaat uit een 9,2 liter euro 5 Paccar motor met 183 kW.De twee DAF's zijn aangeschaft ter vervanging van de verouderde reinigingsvoertuigen met MSTS-opbouw (voorladers). De vloot omvat totaal 23 voertuigen. De zijladeropbouw is van de firma HN Logistik Systeme Gmbh uit Duitsland. Deze zijladeropbouw is geschikt voor opname van containers van 450 tot 700 kg en minicontainers van 120, 240 of 360 liter. De voertuigen zijn gekocht via een Europese aanbesteding. Blom's Automobielbedrijven is bij de aanschaf van deze voertuigen als hoofdaannemer opgetreden.

Aan de veiligheid zijn de hoogste eisen gesteld. Elk voertuig is voorzien van een 5-tal camera's: 1 dodehoekcamera, 1 achteruitrijcamera, 2 camera's voor de zijkanten en een camera bij de stortbak. Tevens zijn er in de cabine 2 monitoren aanwezig voor een goed zicht op de werkzaamheden bij de containers. De DAF voertuigen bieden de chauffeur veel comfort, airco en volop ruimte. De opname van de containers wordt vanuit de cabine bediend met een kleine joystick, die zo weinig polsbelasting veroorzaakt voor de chauffeur.

(19 december 2008) • meer informatie over vrachtauto's vindt u in de rubriek vrachtauto.

 • in Alle Bestel- en Vrachtauto's vindt u technische gegevens en prijzen van alle bedrijfsvoertuigen.

 • wilt u uw mening geven over dit bericht, of heeft u ervaring met dit product? Mail ons commentaar of ervaringen. Goede reacties worden beloond met publiciteit.  Vind DAF dealers op bedrijfsauto.com.

  postcodegebied

  (toelichting: postcodegebied is eerste cijfer(s) van de postcode; voer B in voor Belgische adressen.)
  Voeg uw bedrijfsbanner toe aan deze pagina. Kosten € 40,00 per jaar (automatische verlenging tot wederopzegging). Geen bijkomende kosten. Meer informatie.


 •    
  copyright notice