home > nieuws >
     
DAF en Iveco op zeker op Carrosserie Vakdagen.


Het is nu zeker dat Iveco en DAF vertegenwoordigd zijn op de Carrosserie Vakdagen in Hardenberg, (31 maart t/m 2 april 2009). Dealers Koops Furness Trucks en Cosmo Trucks hebben getekend voor deelname, zo meldt de organisatie.

Eerder liet Scania weten niet van de partij te zijn, vanwege de slechte marktomstandigheden. Maar de DAF- en Ivecodealers vinden dat je ook in minder goede tijden je producten moet presenteren aan het publiek — misschien j¨ist wel. Beursco÷rdinator Claudy Bekmann verwacht dat de beurs nog voller zal zijn dan in 2008. Ook van de kant van de trailerbouwers en aanverwante producten zijn er veel boekingen.

De afgelasting van de BedrijfsautoRAI zou weleens een impuls kunnen zijn voor kleine, regionale beurzen. Die trekken veel publiek en voor de exposanten zijn de kosten veel lager. De populariteit is overigens voor een deel te danken aan de gratis catering tijdens de beurs.
(23 december 2008) • meer informatie over vrachtauto's vindt u in de rubriek vrachtauto.

 • in Alle Bestel- en Vrachtauto's vindt u technische gegevens en prijzen van alle bedrijfsvoertuigen.

 • wilt u uw mening geven over dit bericht, of heeft u ervaring met dit product? Mail ons commentaar of ervaringen. Goede reacties worden beloond met publiciteit.  Vind DAF dealers op bedrijfsauto.com.

  postcodegebied

  (toelichting: postcodegebied is eerste cijfer(s) van de postcode; voer B in voor Belgische adressen.)
  Voeg uw bedrijfsbanner toe aan deze pagina. Kosten € 40,00 per jaar (automatische verlenging tot wederopzegging). Geen bijkomende kosten. Meer informatie.


 •    
  copyright notice