Ginaf HD-series heavy duty kipperchassis.

Vijfassige chassis met laadvermogens ton, speciaal bedoeld voor de mijnbouwindustrie. Bedoeld om te concurreren met dumptrucks. Na het faillissement van Ginaf Trucks bv (december 2011) is de ontwikkeling en productie van deze trucks voortgezet voor Ginaf Trucks Nederland bv.

De HD voertuigen zijn voor mijnbouwbegrippen licht, maar hebben hetzelfde of meer laadvermogen grote voertuigen van andere merken. Daarnaast worden er kleinere motoren toegepast, waardoor het specifieke brandstofverbruik van het voertuig lager is dan van andere merken met meer ervaring in de mijnbouw.

Er zijn zes basistypes, die worden aangepast voor een specifieke toepassing. Belangrijk zijn: lage TCO (Total Cost of Ownership), beschikbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Ginaf claimt dat het leeggewicht van de HD trucks wel tot vijftig procent lager is dan van concurrenten.

vraag informatie
Vraag vrijblijvend informatie over Ginaf HD-series heavy duty kipperchassis.PRODUCTEN

Kipperchassis voor de mijnbouw.  Chassis voor de mijnbouwindustrie. Vijfasser. Technisch laadvermogen 6... lees verder »


Kipperchassis, laadvermogen 60 ton.  Chassis voor de mijnbouwindustrie met een netto laadvermogen van 60 to... lees verder »


MEER PRODUCTEN

 

 


Tesla concept trekker nog ongeschikt voor de Europese markt

Snelle groei van Vlastuin Groep na magere periode

Isuzu D-Max 4WD Extended Cab 2.5 / 3.0

Spier SPIER Oplegger SAL 2

Boyriven-Kardel LPS Load Protection System

Edscha Trailer Systems SB-Profi schuifbeugelsysteem

SKF PEF-90

LAG Bitumen oplegger

Qualcomm Driver Telematics App

KŲgel Port 45 Multiplex

Van Reenen kiest boordcomputers en TMS

Lijzen Tankcontainer


Welkom op bedrijfsauto.com, catalogus van transportmaterieel.


DAF Trucks


Van der Heiden Trucks

Renault Trucks